7 Nisan 2014 Pazartesi

FACEBOOK HACK (FAKE SİTE)

Paylaşım Unknown on 03:40 with Şuan Yorum Yok
Merhaba arkadaşlar, bu konumda sizlere smtp ile yaptıgım facebook fakesini tanıtacagım. Bir çok arkadaş fake yaparken formmail kullanıyor, formmail servislerinin çogu ücretli ve sınırlamalı. Örnegin fake yaptıgınız farkedilirse hesabınız kapatılıyor, uzun süreli kullanılamıyor. SMTP gibi bir nimet varken elimizde, gidipte formmail kullanmak çok gereksiz. Smtp ile yaptıgımız bu fakede hiç bir sınırlandırma olmaksızın maillerinizi alacaksınız. .


Başlayalım;

Öncelikle fake dosyamızı indiriyoruz ve arşiden çıkarıyoruz. index.php dosyamızı herhangi bir metin editörüyle açalım, bu facebook dosyamızdır, karışık olduguna bakmayın, sadece bir kaç satırı degiştirmeniz yeterlidir. //mail adresinizi yazın şeklindeki yazıların karşısındaki mail@gmail.com kısmını kendi gmailimizle degiştirelim. tomlamda 2 yere mail adresinizi girmeniz gerekmekte.
// mail adresinizin şifresini yazın yazısının ön kısmındaki sifre yazan yere mail adresimizin şifresini yazalım. Hepsi bu kadar başka bir degişiklik gerekmiyor. Dosyayı kaydedip çıkalım.


This image has been resized.Click to view original image



Diger dosyalarda degişiklik yapmanıza gerek yok. smtp.php ve mailler.php bizim classlarımız, ve smtp ile mail gönderimi
için gerekli dosyalar, bu dosyalarda hiç bir degişiklik yapmıyoruz. robots.txt dosyamızda;



User-agent: *
Disallow: /


This image has been resized.Click to view original image

This image has been resized.Click to view original image


Yazmaktadır, yani bu dosya arama motoru ve antivirüs yazılımlarının tarama botlarını engeller ve böylelikle fake sayfanızda hiç bir güvenlik uyarısı çıkmaz. hostingerden host alma videomuzu izlediginizi varsayarak oradan aldıgımız ftp bilgileriyle fakemiz için son adımı gerçekleştirelim.

Filezilla dosya transfer programımızı açıyoruz. gerekli bilgileri giriyoruz ve hostumuza baglanıyoruz. public_html klasörü içerisine fake dosyalarımızı atıyoruz. Toplamda 4 dosya atılacak. Aktarım tamamlanınca sitemize girelim. Gördügünüz gibi fakemiz açıldı, rastgele bilgilerle giriş yapmaya çalışalım. Giriş yapınca bizi şüphe çekmemek için tekrar orjinal login sayfasına yönlendirecektir. 


This image has been resized.Click to view original image



Girilen şifreye gmail hesabınızda oturum açıp ulaşabilirsiniz. Gördügünüz gibi mail gelmiş, gayet anlaşılır bir şekilde, mail ve şifre bize postalanmış.

FAKE DOSYALARI İÇİN TIKLAYIN.
HOSTİNGERE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Filezilla programını indirmek için tıklayın !

Deneme. Başarılı :

Demo için TIKLA

Tek ricam gereksiz şeyler yazıp mail adresimi meşgül etmeyiniz. 


This image has been resized.Click to view original image




Uyarı arkadaşlar facebook hacklemek çalmak yasalara göre suçdur bu anlatım bilgi amaçlıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder